Wednesday 30 October 2013

Huulten täyttö - mitä maksaa huulitäyte ja millaisia huulitäytteitä on saatavilla. Juvedermiä, restylanea, silikonia, kollageenia vai mitä?

Mediaa kun seuraa - etenkin iltapäivälehtiä - niin huomaa selkeästi, että huulien täyttöön on yhä useampi turvautunut. Mikäpä siis parempi blogipostauksen aihe kuin huulien täyttö. Glamouria ja Kauneutta otti asioista selvää!

Friday 18 October 2013

Silikonirintojen hintavertailu Suomessa - riittääkö 3000 euroa silareihin?

Edellisestä silikonien hintavertailusta on jo hurahtanut yli puoli vuotta, joten mikäpä sen parempi uutisoinnin ja blogauksen aihe kuin päivitetty versio! Vaikka uutisissa - ainakin muutamia vuosia takaperin sitten - höpötettiin, että silarit on out, niin tämä googlen käppyrä kertoo toista kieltä :).

Silikonien trendi

Kaikki hinnat on tarkastettu 17.10.2013. Vaikka silareiden kysyntä on kasvussa, niin näyttää siltä, että niin on myös hinnatkin muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Friday 11 October 2013

Silikonipommi Marianne Kallio vauhdissa ja meno päällä - Vuoden 2013 seksikkäin julkkis

Silikoniblondi Marianne Kallio äänestettiin Suomen seksikkäimmäksi julkkiseksi seiskan skabassa. Kohublondi on myös aloittanut blogaamisen Hymyn sivuilla.

 

Marianne tilittää stara.fi:lle silikonirintojensa taustoista.
Kohublondi Marianne Kallio ei ole vielä ehtinyt saavuttaa kovinkaan suurta julkisuutta, mutta hän tekee kuitenkin hiljalleen nousua. Mallina poseerannut neitokainen valotti Staralle hieman muotojensa taustoja.
Realitytähden mallinuraa ovat omalta osaltaan avittaneet naiselliset muodot, joihin hän otti täydennystä silikoneista. Niin moni kuin kyseisen valinnan haluaisikin tuomita, voi implanteille löytyä myös sangen järkevä ja maanläheinen syy.
- Mietin niitä tosi pitkään. Suvussa on todella paljon rintasyöpää ja minulla on siihen sama riski. En ole halunnut aiemmin tulla sen kanssa julkisuuteen, koska se on niin arka aihe. Nuorempana asiasta ei halunnut puhua, kun se oli niin lähellä sydäntä. Lähipiirissä on ollut ihmisiä lähellä menehtymistä, kun syöpä on levinnyt.
- On ollut monien vuosien helvetti katsoa ihmisten kipuja, kun niiden oma elämä kuolee sairauden takia. Päätin, että jos joskus oma rintakudos joudutaan poistamaan, tiedän sitten, että miltä se tuntuu. Olen tottunut leikkaukseen. Mietin, että samalla kroppa on sopusuhtaisempi. Ei mun syy ollut siinä, että olisin kokenut olevani jotenkin pienirintainen.
- On kyllä se olo, että jos oma rintakudos poistetaan, tulee epänaisellisempi olo. Mutta sille ei voi mitään, mikäli niin käy. Onhan moni Hollywood-julkkiskin tehnyt tämän päätöksen. Vaikka joku Angelina Jolie. Harvalle tämän ikäiselle mitään ongelmia tulee, mutta sitä ei koskaan tiedä. Sen takia näitä asioita tulee mietittyä. Vaikka mun rintakudos joskus poistettaisiin, mulla on silti nämä silikonit.
Marianne Kallio kertoi itse Big Brother -talossa, että hänen äitinsä maksoi osan silikonirinnoista. Samalla hän kiisti aiemmin julkisuudessa esitetyt väitteet, joiden mukaan hänen äitinsä olisi maksanut uudet rinnat.
- On hölmöä, että Tallinna-realitysarjan kakkoskaudella väitettiin mun äidin maksaneen silikonit. Mulle laitettiin sanat suuhun. Olin silloin kokematon, ja mua ohjailtiin joka tilanteessa. En voinut olla oma itseni. Se oli aika erikoista. Todellisuudessa sain perinnön ja ostin niillä rahoilla silikonit. Hankin ne itse itselleni. Äiti oli vaan mukana saattamassa leikkaukseen, kun poikaystävä ei päässyt.


Thursday 10 October 2013

Barbie Anna M - Barbietyyli ja -trendi nousee kohisten


Elävä Barbie


Juvederm


Muovihuulet


Kumihuulet


Silikonitissit
kuvat: twitter
Barbietyyliä kerrakaseen!

Silarit vai silkkarit - silikonirintojen kutsumanimet. Mikä on suosikkisi?

Rinnoilla on monia nimiä, mutta niin on silikonirinnoillakin. Mikä on suosikkisi tai mitä käytät?

1. Silarit
2. Silkkarit
3. Silikonitissit
4. Silikonirinnat
5. Silikset
6. Kumitissit
7. Muovitissit
8. Feikkitissit

ps. Tuleeko muita mieleen? Kommentoi ja osallistu kyselyyn blogin vasemmassa yläkulmassa. Kiitos ja mahtavaa päivää kaikille lukijoille!


Janatuiset
Kuva: egorazzi

Maria Jungner ja Tiina Jylhä vääntää kauneuskirurgiasta

Maria Jungner lataa suorat sanat plastiikkakirurgiasta Yle Puheen keskusteluohjelmassaan. Huomisessa ohjelmassa vieraana oleva kauneusyrittäjä Tiina Jylhä on eri linjoilla.


Silikoni-implantti
kuva: Silikoni-implantti (wikipedia)

Keskusteluohjelman syksyn ensimmäisessä jaksossa käsitellään perjantaina kauneuskirurgiaa.
Jungner sanoo ohjelmassaan mieltävänsä rintaleikkaukset Julkkis Big Brother -maailmaan, jossa kuljetaan "niiden naurettavan isojen tekorintojen kanssa". 
Kauneusyrittäjä Tiina Jylhä kiirehtii oikaisemaan, ettei asia ole ihan niin.
- Suurin osa rinta-asiakkaista on ihan tavallisia perheenäitejä. Kukaan naapuri ei voisi ikinä ajatella, että hänellä on implantit, koska hän ei puhu siitä, koska ne on tehty hyvin. Jos sulla normaali pukeutuminen, niin kukaan ei huomaa, Jylhä selostaa. 
Seuraavaksi Jungner kertoo vielä suoremman mielipiteensä silikoneista.
- Mutta jos mietin aitoa rintaa ulkonäöllisesti ja leikattua rintaa, niin mun mielestä ne (silikonit) näyttää yleensä ihan hirveiltä.
- Se riippuu kyllä siitä leikatusta rinnasta. Ei ne kyllä näytä hirveiltä, jos ne on nätisti tehty, puolustautuu silikonit itsekin hankkinut Jylhä. 
- No miltä ne sitten tuntuu? Jungner tenttaa.
Keskusteluohjelmaan osallistuu myös toinen plastiikkakirurgian asiantuntija, jonka mukaan silikonit kyllä näkyvät ja tuntuvat. Hän kuvailee, että proteesi nostaa rinnan pystympään asentoon.
Jylhä kuitenkin vakuuttelee Jungneria siitä, että silikoni uppoaa kauniisti rintaan, jos oma rasvakudos tukee proteesia tarpeeksi.
lähde: IL

Wednesday 9 October 2013

Tiedätkö kuinka paljon Suomessa laitetaan rintaimplantteja?

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Asko Salmi arvioi, että Suomessa laitetaan 1000-1500 rintaimplanttia vuodessa, mutta ketkä niitä ottavat? 
Rintaimplanttien ottajien määrästä ei ole olemassa virallista tilastoa.
- Suomessa laitetaan rintaimplantteja hyvin vähän verrattuna Ruotsiin ja Norjaan, kommentoi plastiikkakirurgi Asko Salmi.
Salmen mukaan keskimääräinen suomalainen implantinottaja on 34-vuotias nainen, jolla on muutama lapsi. Hän on 168 senttiä pitkä ja painaa noin 60 kiloa. 
Keskimääräinen suomalaisen naisen ottama implantti taas on kooltaan koko 310 grammaa eli 3,1 desilitraa. 
- Kuppikokotrendi on kasvamaan päin, arvioi Salmi.

lähde: IS

Bobo D ja superseksikkäät huulet



Kuvat: facebook