Thursday 10 October 2013

Maria Jungner ja Tiina Jylhä vääntää kauneuskirurgiasta

Maria Jungner lataa suorat sanat plastiikkakirurgiasta Yle Puheen keskusteluohjelmassaan. Huomisessa ohjelmassa vieraana oleva kauneusyrittäjä Tiina Jylhä on eri linjoilla.


Silikoni-implantti
kuva: Silikoni-implantti (wikipedia)

Keskusteluohjelman syksyn ensimmäisessä jaksossa käsitellään perjantaina kauneuskirurgiaa.
Jungner sanoo ohjelmassaan mieltävänsä rintaleikkaukset Julkkis Big Brother -maailmaan, jossa kuljetaan "niiden naurettavan isojen tekorintojen kanssa". 
Kauneusyrittäjä Tiina Jylhä kiirehtii oikaisemaan, ettei asia ole ihan niin.
- Suurin osa rinta-asiakkaista on ihan tavallisia perheenäitejä. Kukaan naapuri ei voisi ikinä ajatella, että hänellä on implantit, koska hän ei puhu siitä, koska ne on tehty hyvin. Jos sulla normaali pukeutuminen, niin kukaan ei huomaa, Jylhä selostaa. 
Seuraavaksi Jungner kertoo vielä suoremman mielipiteensä silikoneista.
- Mutta jos mietin aitoa rintaa ulkonäöllisesti ja leikattua rintaa, niin mun mielestä ne (silikonit) näyttää yleensä ihan hirveiltä.
- Se riippuu kyllä siitä leikatusta rinnasta. Ei ne kyllä näytä hirveiltä, jos ne on nätisti tehty, puolustautuu silikonit itsekin hankkinut Jylhä. 
- No miltä ne sitten tuntuu? Jungner tenttaa.
Keskusteluohjelmaan osallistuu myös toinen plastiikkakirurgian asiantuntija, jonka mukaan silikonit kyllä näkyvät ja tuntuvat. Hän kuvailee, että proteesi nostaa rinnan pystympään asentoon.
Jylhä kuitenkin vakuuttelee Jungneria siitä, että silikoni uppoaa kauniisti rintaan, jos oma rasvakudos tukee proteesia tarpeeksi.
lähde: IL

No comments:

Post a Comment