Wednesday 30 October 2013

Huulten täyttö - mitä maksaa huulitäyte ja millaisia huulitäytteitä on saatavilla. Juvedermiä, restylanea, silikonia, kollageenia vai mitä?

Mediaa kun seuraa - etenkin iltapäivälehtiä - niin huomaa selkeästi, että huulien täyttöön on yhä useampi turvautunut. Mikäpä siis parempi blogipostauksen aihe kuin huulien täyttö. Glamouria ja Kauneutta otti asioista selvää!

Huulten täyteaine
Kuva: Depositphotos.com/vladmoses
Huulia ehostetaan ja ne myös ikääntyy luonnollisesti

Huulia on korostettu kautta aikojen ehostamalla niitä eri sävyisillä huulipunilla. Kauneusihanteissa huulten ulkonäkö ja niihin kohdistuvat tunteet koetaan merkittäväksi. Huuliin satsataankin nykypäivänä verrattain paljon - etenkin julkisuus- ja viihdemaailmassa.

Iän myötä luonnollisesti huuletkin vanhenevat ja ne alkavat menettää muotoaan, kapenevat, rypistyvät ja huulten ympärille alkaa muodostua juonteita. Vanhemmiten alahuulen reuna kääntyy ulospäin, ylähuulen sisäänpäin sekä suun puna-alue pienenee, joka aiheuttaa ylähuulen pystypituuden kasvamista. Nykyään täyteainella ja implanteilla huulista voidaan tehdä täyteläisemmät tai isommat sekä korjata niitä monin eri tavoin esim. leikkauksilla. Varsinaisia implantteja ei näytä Suomessa juuri olevan saatavilla lukuun ottamatta Siluettia, joka tarjoaa gore-texistä tehtyjä lankaimplantteja.

Tässäpä siis hieman hintahaarukkaa ja millaisia täytteitä Suomessa on saatavilla.
Huulien Täyteaineet
Kuva: Huulitäyteaineiden hintavertailu/glamouriajakauneutta.blogspot.com.




No comments:

Post a Comment