Monday 18 March 2013

Suomen Miss BumBum finalisti Sofia Rissanen hommasi silikonit

kuva:  wphotography.org
Sofia Rissanen Miss BumBum -kisan finalisti kävi hakemassa itselleen suuremmat rinnat Fin-Estillä Tallinassa. Miss BumBum -kilpailu on alunperin lähtöjään Brasiliasta, jossa se nauttii suurta suosiota ja nyt Miss Peppu -kisa rantautuu Suomeen.
- Leikkaus meni hyvin. Ei tarvinnut onneksi kauan jännittää ja minusta pidettiin sairaalassa oloni aikana todella hyvää huolta, Sofia kertoo.
- Olen erittäin tyytyväinen tulokseen, vaikka lopullisesti tuloksen näkee aikaisintaan muutaman kuukauden kuluttua.
Sofia on ensimmäinen esitelty finalisti Suomen Miss BumBum -kisassa, joka alkaa huhtikuussa 2013. Sofia Rissanen 19-vuotias on osallistunut aiemmin Miss Finest -kisaan.
- Halusin silikonit, koska rintani tuntuivat epäsopusuhtaisilta muuten muodokkaaseen kroppaani nähden. Tunsin itseni epänaiselliseksi varsinkin ilman vaatteita. Kaikkeen muuhun kropassani pystyn vaikuttamaan terveellisellä ruokavaliolla ja liikunnalla paitsi rintoihin, eli silikonien hankkiminen oli minulle paras ratkaisu saada kropastani kauniin muodokas ja sopusuhtainen.
Kisaan etsitään parhaillaan osanottajia ja kolme kilpailun parasta lähtee Brasialiaan nauttimaan lämmöstä ja bikinikuvaiksiin. Kisan finaali käydään keväällä
- Olen kiinnostunut Miss BumBum -kisasta, koska se on aivan uudenlainen. Olen missiksi hieman muodokas, ainakin takapuoleni osalta, joten on hyvä, että on olemassa kilpailu, jossa voin käyttää peppuani hyödyksi, Sofia naurahti Seiskalle.
Lisää kuvia sofiasta löydät täältä.

Lähde: iltamakasiini.fi / seiska.fi

No comments:

Post a Comment