Sunday 3 March 2013

Silikonit osamaksulla

Kuva: wikimedia.org

Silikoni-implantit on nykyään mahdollista nykyään saada osamaksulla. Helsinkiläinen Siluetti tarjoaa niin sanottua Siluetti sopimusta maksuvaihtoehtona.

Siluetin sivulla annetaan esimerkki "Varausmaksu 25 % leikkauksen hinnasta. Esimerkkilaskelma Siluetti Sopimuksesta nollakorolla: 1737,50 € + 36 kk x 144,79 € = 6950 €".

Nyt vain odottellaan milloin ja kuinka nopeasti osamaksu maksuvaihtoehtona yleistyy muihin plastiikkakirurgiaan erikoistuneisiin sairaaloihin.
Voita unelmaloma Thaimaassa ja ota bonusta verkko-ostoksista
"Helsinkiläinen esteettiseen kirurgiaan erikoistunut sairaala Siluetti tarjoaa rintojen suurennusleikkauksia osamaksulla. Mahdollisuutta on tarjottu aina silloin tällöin jo muutaman vuoden ajan.
- Se on meillä kampanjatuote, sillä rintojen suurennusleikkaus on meillä kaikkein yleisin toimenpide, Siluetin toimitusjohtaja Niina Pyy selittää.
- Usein potilaat ovat nuoria ja terveitä sekä muutenkin hyväkuntoisia.
Herääkin kysymys, innostaako osamaksu nuoria herkemmin rintojen suurennusleikkauksiin.
- En katso, että houkuttelisi, vaan antaa pikemminkin mahdollisuuden. Emme suinkaan houkuttele nuoria tekemään jotain sellaista, mitä he eivät muuten tekisi.
Siluetissa leikkauksesta maksetaan ensin käsiraha, mikä rintaleikkauksessa on noin pari tuhatta euroa. Ihan nollasta ei siis pääse liikkeelle osamaksusta huolimatta.
Siluetin rintaleikkauspotilaat ovat keski-iältään yli kolmekymppisiä. Rintaleikkauksia tehdään Siluetissa viikoittain.
- Toki nuoriakin on, mutta enemmän esimerkiksi imettäneitä äitejä.
Näitä kysytään eniten
Rintaleikkausten, joihin kuuluvat suurennusleikkausten lisäksi myös muodon korjaukset ja pienennysleikkaukset, jälkeen Siluetin kysytyimpiä toimenpiteitä ovat silmäluomileikkaus ja rasvaimu.
- Alalle on tullut uusia toimijoita ja ulkomailla leikkauksessa käyminen on yleistynyt. Samalla kauneuskirurgiasta on tullut jokapäiväisempää ja hyväksytympää.
Kilpailu alalla on Pyyn mukaan koventunut parin viime vuoden aikana."
Lähde: Iltalehti

No comments:

Post a Comment