Friday 18 January 2013

Suomen Seksikkäin! Kisa jälleen käynnissä! Huippupalkintona silikonit!

Vuoden 2013 suomen seksikkäin -kisaan ilmottautuminen on käynnissä. Osallistua voi täältä http://www.tavikset.info/osallistuminen.html



Suomen Seksikkäin on yksi Suomen suurimmista kauneuskilpailuista ja suosituin netissä käytävä kilpailu! Skabasta on jo ampaissut liuta nuoria kaunottaria tähdiksi viihdetaivaalle tuikkimaan.

Tässä kilpailussa tehdään taviksista tähtiä...

... ja viidennen tuotantokauden; 2013 -kisan haku on nyt käynnissä!

Koska Suomen Seksikkäin -kilpailussa EI OLE yläikärajaa, vaadittua minimipituutta, eikä hänen siviilisäätynsä ratkaise, voi siihen osallistua Suomessa pysyvästi asuva; sujuvasti suomea puhuva; yli 17v* upea nainen.

Seksikyys ei ole mitä hänellä on päällään - tai mitä hänellä ei ole päällään - vaan asenne! Suomen Seksikkäin saa miesten päät kääntymään ja sydämet pumppaamaan ylikierroksilla!

Suomen Seksikkäin & Miss Pin up on aivan uudenlainen, moderni kilpailu, joka asettaa riman korkealle myös muille kisoille. Kilpailun voittajan valitsee kansa - suoralla nettiäänestyksellä.

Kilpailun yhteydessä valitaan Miss Pin up 2013 ja SoMen Seksikkäin (sosiaalisen median suosituin) - lisäksi yksi kärkikuusikosta voittaa itselleen silikonit!

Vuoden 2011 voittaja oli Melissa Roos



Follow my blog with Bloglovin

No comments:

Post a Comment