Thursday 31 January 2013

Miss Helsinki -kisan voittajalle 2000 euron kauneuskirurgiaan oikeuttava lahjakortti. Voittajalle silarit?

Suomen ensimmäinen tummaihoinen missikisan voittaja? Nähtäväksi jää - ottaako silikonit vai ei. Big Brother Leina omaa jo silikonirinnat, joten ehkä voitto meni oikeaan osoitteeseen?


"Voiton vei Kongosta kotoisin oleva Kelly Kalonj.
Tuore Miss Helsinki 2013 on Kelly Kalonji, 25. Ensimmäinen perintöprinsessa on BB-talosta tuttu Leina Ogihara, 26, (vas.). Kolmanneksi kiri 21-vuotias Iina Immonen. Tuore Miss Helsinki 2013 on Kelly Kalonji, 25. Ensimmäinen perintöprinsessa on BB-talosta tuttu Leina Ogihara, 26, (vas.). Kolmanneksi kiri 21-vuotias Iina Immonen.
"Kongolaissyntyinen Kelly Kalonji, 25, päihitti kilpakumppaninsa herttaisella mutta määrätietoisella olemuksellaan.

- En olisi ikinä uskonut, tämä oli täydellinen yllätys, olen niin kiitollinen kaikille, sopersi onnellinen Kelly pyyhkäisten kyyneleen poskeltaan.

- Poikaystäväni sanoi vielä aamulla, että sinä voitat. Samaa sanoi myös äitini. He sekä kuusi sisarustani ovat olleet suurimmat tukijani.

Kelly on seurannut missikisoja jo muutaman vuoden. Viime syksynä hän rohkaisi mielensä.

- Vihdoin riitti rohkeus niin, että otin riskin. Sitten aloitin kovan treenin ja ruokavalion, halusin olla mahdollisimman hyvässä kunnossa. Oi, tämä on niin ihanaa, sanoo Kelly ja hypähtää muutaman iloisen askeleen.

Lahjakortti kauneuskirurgille

Kelly on töissä Itäkeskuksessa sijaitsevassa vaateliikkeessä ja sai äskettäin lisää vastuuta. Hän aikoi juhlia voittoaan perheen sekä ystävien kanssa, mutta palata pian töihin. Yksi palkinnoista on lisätyö helsinkiläisen yökerhon vip-emäntänä.

- Se kiinnostaa tosi paljon. Uskon, että mahdolliset hankalat tilanteet selvitän puhumalla.

Pääpalkinto on kauneuskirurgiayrityksen 2000 euron lahjakortti.

- Minulle ei ole tehty koskaan mitään kauneusleikkauksia ja olen melko tyytyväinen vartalooni. Täytyy harkita miten lahjani käytän, kerron kyllä sitten. Kelly pääsee edustamaan Suomea Afrikassa käytävään Miss Tourism International -kisaan.

- Olen pitkään haaveillut käyväni siellä, olenhan Keski-Afrikasta kotoisin. En tosin vielä tiedä missä päin maata Tourism-kisa käydään."
Lähde: iltalehti


No comments:

Post a Comment