Monday 15 July 2013

Silikonipommi, malli ja julkkis Katie Price aikoo perustaa oman youtube-kanavan

Brittiläinen julkkispovipommi Katie Price kertoi äskettäin, kuinka hän on päättänyt perustaa YouTube-sivustolle oman maksullisen kanavansa. Jordan-taiteilijanimellä tunnettu silikonineito on aiemmin nähty realityohjelmissa. YouTube-videopalvelu aikoo aloittaa maksullisten palveluiden tarjoamisen. Uudistuksen ansiosta sivustolta löytyy myös erikoissisältöä, josta katsoja joutuu pulittamaan 0,75 – 3,75 euron maksun.
Kuva: flickr

Nyt neitokainen on suuttunut häntä palvelleelle solariumin työntekijälle. The Mirror uutisoi, kuinka Price oli yrittänyt päästä solariumiin Tan Fix -salongissa Surreyssä siinä kuitenkaan onnistumatta. Neitokaiselle oli kerrottu, ettei solariumissa käymistä suositella raskaana oleville naisille.

35-vuotias silikonit omaava povipommi odottaa parhaillaan neljättä lastaan. Naisen edustajan mukaan hän asioi käännyttämisen jälkeen toisessa solariumissa, jossa hänet otettiin ilomielin vastaan. Price on kommentoinut tapausta sanomalla, että hänen lääkäreidensä mukaan raskaana ollessaan saa nauttia solariumista pienissä määrissä silloin tällöin.

Lue lisää http://www.stara.fi

kuva: wikimedia.org

No comments:

Post a Comment