Tuesday 23 April 2013

Täytetyt huulet Miss Suomi -kisan suosikki Johanna Ahlbäckilla

Huulitäyte ei ole Miss Suomi -kisoissa kiellettyä ja kuitenkin Johanna Ahlbäck aiemmin kielsi ottaneensa täytettä huulinsa. Nyt Johanna kuitenkin myöntää ottaneensa huuliin täytettä.
Voita unelmaloma Thaimaassa ja ota bonusta verkko-ostoksista
Johanna myönsi kierrelleensä totuutta. Täyteaineiden käyttö huulissa ei kuitenkaan ole Miss Suomi -kisoissa kiellettyä.
Vuoden 2008 missikisoissa Johannan huulet olivat kovin erinäköiset kuin nyt.
Kuvat: Atte Kajova

- Huulet turposivat ja menivät rikki. Minun oli pakko tehdä jotain. On totta, että tämän operaation takia huuleni näyttävät nyt erilaisilta.
- Se on ollutta ja mennyttä. Nyt keskitytään missikisaan.
- Nautin kisan joka sekunnista. Meillä on täällä Turkissa ihan fantastista. Ja kaiken kukkuraksi asumme ihan superkivassa hotellissa.

Missikeisari Eino Makunen tukee ja ymmärtää Johannaa.

- En halua olla tuomarina tässä asiassa. Hän on ehkä pelästynyt, kun asiasta on häneltä kysytty, ja häkeltyneenä sanonut hätäisesti jotain muuta, Makunen miettii.

- Yleisesti tällaiset pistokset ovat olleet viime vuosina hyväksyttyjä. Ei varmasti tule vaikuttamaan hänen kilpailuunsa.


Kuva: Hans Lehtinen

Thursday 18 April 2013

Rintojen suurennusleikkaus - ennen ja jälkeen kuvia

Ennen ja jälkeen kuvia everythingbreastimplants blogia pitävän Asian matka 28A kuppikoosta -> 425 cc silikoni-implantteihin. Blogin kirjoittaja Asia aikoo uusia implantit 25 huhtikuuta 550-600cc silikoneilla.


ENNEN





JÄLKEEN



Kuvat: http://everythingbreastimplants.blogspot.com

Monday 15 April 2013

Silikonit tulisi sallia misseille - Laila Snellman toteaa

kuva: flickr.com
Mallitoimisto Paparazzin toimitusjohtaja Laila Snellman sallisi missien rintojen suurennusleikkaukset ja toteaa iltasanomat- lehdelle missiorganisaation olevan aikansa elänyt.
"- On ihan selvää, että kansainvälisissä kisoissa on paranneltuja tyttöjä. Etenkin eteläamerikkalaisia on leikelty, ja he ovat aina kärjessä.

- Jos litteärintainen tyttö on muuten kaunis ja sopusuhtainen ja janoaa missialalle, miksi hän ei saisi laitattaa itselleen hieman isommat rinnat?

- Missään nimessä ei nuoren ihmisen pitäisi kuitenkaan mennä muuntelemaan kasvojaan, Snellman sanoo."
Snellman siis sallisi silarit, mutta ei täytettyjä huulia tai muita kosmeettisia toimenpiteitä kasvoissa. Uh, millä tämän perustelet Laila?

Lähde: iltasanomat.fi

Saturday 13 April 2013

Viidakon tähtönen Katri Sorsa - kuumat kuvat ja kuulumiset

Silikonipommi Katri Sorsa ponnahti suomalaisten tietoisuuteen viidakon tähtöset -ohjelman myötä. Katri esiintyy myös chat-juontajana tv:ssä. Silikonit povipommi on käynyt teetättämässä laatukirurgialla.


Viidakon tähtösissä Katri sai osakseen ikävää palautetta ja miettii omaa habitustaan, että onko hän bimbo vain silkkareiden takia.
"- Oli ikävää kuulla kun mulle huudettiin, että mene mutaan bimbo, itkua vääntänyt Katri harmitteli."

Katri_Sorsa_Urheiluviikko_2
Urheiluviikko haastatteli Katria ja tässä hieman otteita:

"Katri, olet tiukassa kunnossa. Miten pidät kropastasi huolta?
- Urheilen viisi kertaa viikossa, ja tietenkin seksi puolisoni kanssa kuluttaa mukavasti kaloreita.

Kumpi kuluttaa enemmän kaloreita?
- Se riippuu, missä sitä seksiä harrastaa ja millä asennolla mennään. Ostettiin juuri seksikeinu. Se tuntuu hyvin käsilihaksissa.

Jos joku on niin old school, ettei omista vielä seksikeinua, niin minkälaista seksiä suosittelet, jotta kaloreita kuluu oikeanlainen määrä?
Katri_Sorsa_Urheiluviikko_1
Katri_Sorsa_Urheiluviikko_3- Seksikeinussa voi vaikka samalla vetää vatsoja, kun on miehen sylissä. Riiput siis katosta käsillä ja jalat on levitettynä naruihin. Vaikea kuvailla. Sillä pystyy tekemään monta liikettä ja asentoa.

Miten itse ymmärsit, että seksikeinu on yksi parhaista urheilumuodoista ja että sellainen pitää ehdottomasti hankkia?
- Olen aina rakastanut seksiä ja urheilua ja tässä voi halutessaan yhdistää molemmat – kunhan katto kestää ja naapurit eivät valita.

Viidakkokokemuksen jälkeen sanoit, että kaipasit seksiä. Sen jälkeen, kun olit palannut, oli varmasti siis naapureillekin selvää, että olit palannut?
- Juu, kyllä he sen kuulivat ja mieheni otti vielä vapaata viikon ajan töistä, eli se tyhjiö täyttyi nopeasti.

Lähettäisitkö vielä lopuksi terveisiä Urheiluviikon lukijoille?
- Kaikille terkut. Syökää, nukkukaa ja nussikaa. Nauttikaa elämästä, sillä se on lyhyt täällä. Mä meen kanssa nyt tekemään tämän kaiken."


Facebookissa Katri Sorsa ilmoittaa menevänsä myös sexhibitioniin, joka pidetään kaapelitehtaalla 26-27 huhtikuuta.











Kati Sorsa. Kuva Jari Kupiainen.
Kuva: Jari Kupiainen. Asu Boutique Loulou.

Kati Sorsa. Kuva Jari Kupiainen.
Kuva: Jari Kupiainen. Asu Boutique Loulou.

Kati Sorsa. Kuva Jari Kupiainen.
Kuva: Jari Kupiainen. Asu Boutique Loulou.

Kati Sorsa. Kuva Jari Kupiainen.
Kuva: Jari Kupiainen. Asu Boutique Loulou.

Friday 12 April 2013

Suomalaiset ryntäävät uusien ryntäiden perässä Tallinnaan - "Varma kevään merkki"

Kevään ja kesän lähentyessä yhä useampi matkustaa Tallinnaan ottamaan täytettä rintavarustukseensa. Reval klinikalla toimiva Jaan Troost kertoo tehneensä maaliskuussa neljäkymmentä rintojen suurennusleikkausta, joista lähes kaikki tehtiin suomalaisnaisille ja toteaa sen olevan varma kevään merkki.


31090449_taylor_wane_2008.jpg
Kuva: wikimedia.org
"Tallinnan kupeessa Fertilitasen yksityissairaalassa 22-vuotias porvoolaisnainen loikoilee sängyllä. Leikkausaika on 20 minuutin kuluttua.

"Odotan isompia tissejä, hyvää tulosta", hän sanoo.

Asia on hautunut mielessä 17-vuotiaasta asti. Aika Tallinnasta järjestyi suomalaisen välittäjän avulla kahdessa viikossa.

"Olen lukenut asiasta netistä. Osa puhuu hyvää, ja osa on pettynyt", hän sanoo.

Asiakas ei halua nimeään julkisuuteen, sillä vain poikakaveri tietää leikkauksesta.

"Olen sanonut, että minusta ei tarvitse. Olen pikemmin toppuutellut", poikakaveri huikkaa viereiseltä vuoteelta. Hän on mukana saattajana.

Sopimuspaperilla lukee implanttien tiedot sekä hinta, 3 550 euroa. "Implanttiskandaali ei vaikuttanut päätökseeni mitenkään", nainen sanoo."

Lähde: www.hs.fi

Monday 8 April 2013

Mitä kannattaa ottaa huomioon ennen silikonien hankkimista?

Silarit mulle?!? Niinkö? Tässä asiallisia vinkkejä hinkkeihin, vaaroihin, huomionarvoisia seikkoja ja riskejä. Ei ole tarkoitus peloitella, mutta faktat on hyvä tiedostaa. Sillä tissit eivät ole leikin asia, paitsi ehkä joskus iltaisin ja muulloinkin.

Muista tykätä meistä, kommentoida, jakaa antaa plussaa, jos koet blogauksen olevan hyödyllinen, hauska tai muuten vain antaa peukkua. Arvostamme sitä suuresti ja se on helppo tapa sanoa kiitos, mutta nyt tissien ja vaarojen äärelle - eli asiaan.

Sunday 7 April 2013

70000 $ plastiikkakirurgiaan - Tässä tulos

Silikoni-implantteihin, huulitäytteeseen, hampaidenvalkaisuun, rasvaimuun, hiustenpidennyksiin, vaatteisiin ja meikkiin sijoittanut rahansa näyttää nyt tältä.


Pankkivirkailijana toiminut 24-vuotias nainen sai varansa itsensä ehostamiseen varastamalla lähes 70000 dollaria kahdeksan viikon aikana pienissä erissä vuonna 2010. Nainen kiisti syyllisyytensä.



Lähde: Bloomberg

Wednesday 3 April 2013

Huh huh huulia. Silikoonia, kollageenia, joka tapauksessa täytettä on!

Täytetyt huulet ovat IN, ainakin Glamouria ja Kauneutta blogissa, sillä suosituin postaus näyttää olevan edelleen "elävät barbiet". Joten tällä kertaa vuorossa on megabeibevideo, joilla silikoonia riittää - ehkä jopa liikaakin. Antaa kaikkien huulien kukkia.

Kuva: http://thechive.com