Thursday 31 January 2013

Miss Helsinki -kisan voittajalle 2000 euron kauneuskirurgiaan oikeuttava lahjakortti. Voittajalle silarit?

Suomen ensimmäinen tummaihoinen missikisan voittaja? Nähtäväksi jää - ottaako silikonit vai ei. Big Brother Leina omaa jo silikonirinnat, joten ehkä voitto meni oikeaan osoitteeseen?


"Voiton vei Kongosta kotoisin oleva Kelly Kalonj.
Tuore Miss Helsinki 2013 on Kelly Kalonji, 25. Ensimmäinen perintöprinsessa on BB-talosta tuttu Leina Ogihara, 26, (vas.). Kolmanneksi kiri 21-vuotias Iina Immonen. Tuore Miss Helsinki 2013 on Kelly Kalonji, 25. Ensimmäinen perintöprinsessa on BB-talosta tuttu Leina Ogihara, 26, (vas.). Kolmanneksi kiri 21-vuotias Iina Immonen.
"Kongolaissyntyinen Kelly Kalonji, 25, päihitti kilpakumppaninsa herttaisella mutta määrätietoisella olemuksellaan.

- En olisi ikinä uskonut, tämä oli täydellinen yllätys, olen niin kiitollinen kaikille, sopersi onnellinen Kelly pyyhkäisten kyyneleen poskeltaan.

- Poikaystäväni sanoi vielä aamulla, että sinä voitat. Samaa sanoi myös äitini. He sekä kuusi sisarustani ovat olleet suurimmat tukijani.

Kelly on seurannut missikisoja jo muutaman vuoden. Viime syksynä hän rohkaisi mielensä.

- Vihdoin riitti rohkeus niin, että otin riskin. Sitten aloitin kovan treenin ja ruokavalion, halusin olla mahdollisimman hyvässä kunnossa. Oi, tämä on niin ihanaa, sanoo Kelly ja hypähtää muutaman iloisen askeleen.

Lahjakortti kauneuskirurgille

Kelly on töissä Itäkeskuksessa sijaitsevassa vaateliikkeessä ja sai äskettäin lisää vastuuta. Hän aikoi juhlia voittoaan perheen sekä ystävien kanssa, mutta palata pian töihin. Yksi palkinnoista on lisätyö helsinkiläisen yökerhon vip-emäntänä.

- Se kiinnostaa tosi paljon. Uskon, että mahdolliset hankalat tilanteet selvitän puhumalla.

Pääpalkinto on kauneuskirurgiayrityksen 2000 euron lahjakortti.

- Minulle ei ole tehty koskaan mitään kauneusleikkauksia ja olen melko tyytyväinen vartalooni. Täytyy harkita miten lahjani käytän, kerron kyllä sitten. Kelly pääsee edustamaan Suomea Afrikassa käytävään Miss Tourism International -kisaan.

- Olen pitkään haaveillut käyväni siellä, olenhan Keski-Afrikasta kotoisin. En tosin vielä tiedä missä päin maata Tourism-kisa käydään."
Lähde: iltalehti


Friday 25 January 2013

Playboy-pupu Shauna Sand öljyttynä bikineissä

 Kuva: Twitter
"Playboy-malli Shauna Sandia ei tunneta luonnollisesta kauneudestaan, sillä muodokas kaunotar on muokannut ulkomuotoaan lukuisilla operaatioilla. 41-vuotias nainen koristaakin muovisilta näyttävine kasvoineen aika ajoin viihtelehtien sivuja.

Nyt Shauna on julkaissut Instagram-sivullaan seksikkään otoksen, jossa hänet nähdään öljyttynä. Niukkoihin bikineihin verhoutunut tähti onkin kuvassa ruskettuneen ja hyvävointisen näköinen.

Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa naimisissa ollut Shauna Sand oli vielä jokunen vuosi sitten kuvankaunis malli, jolla oli edessään loistava tulevaisuus. Sittemmin hän haksahti monien muiden Hollywood-naisten tavoin kauneusleikkauksiin, ja lopputulosta saadaan nyt kauhistella lehtien sivuilla. Sand oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996." 
Lähde: stara.fi

Kuva: Twitter

Friday 18 January 2013

Suomen Seksikkäin! Kisa jälleen käynnissä! Huippupalkintona silikonit!

Vuoden 2013 suomen seksikkäin -kisaan ilmottautuminen on käynnissä. Osallistua voi täältä http://www.tavikset.info/osallistuminen.html



Suomen Seksikkäin on yksi Suomen suurimmista kauneuskilpailuista ja suosituin netissä käytävä kilpailu! Skabasta on jo ampaissut liuta nuoria kaunottaria tähdiksi viihdetaivaalle tuikkimaan.

Tässä kilpailussa tehdään taviksista tähtiä...

... ja viidennen tuotantokauden; 2013 -kisan haku on nyt käynnissä!

Koska Suomen Seksikkäin -kilpailussa EI OLE yläikärajaa, vaadittua minimipituutta, eikä hänen siviilisäätynsä ratkaise, voi siihen osallistua Suomessa pysyvästi asuva; sujuvasti suomea puhuva; yli 17v* upea nainen.

Seksikyys ei ole mitä hänellä on päällään - tai mitä hänellä ei ole päällään - vaan asenne! Suomen Seksikkäin saa miesten päät kääntymään ja sydämet pumppaamaan ylikierroksilla!

Suomen Seksikkäin & Miss Pin up on aivan uudenlainen, moderni kilpailu, joka asettaa riman korkealle myös muille kisoille. Kilpailun voittajan valitsee kansa - suoralla nettiäänestyksellä.

Kilpailun yhteydessä valitaan Miss Pin up 2013 ja SoMen Seksikkäin (sosiaalisen median suosituin) - lisäksi yksi kärkikuusikosta voittaa itselleen silikonit!

Vuoden 2011 voittaja oli Melissa Roos



Follow my blog with Bloglovin

Elävät "Barbiet" (kuvia)

Silikonit löytyy varmasti näiltä tytöiltä.

1.
2.
3.
 
4.
5.

Voita unelmaloma Thaimaassa ja ota bonusta verkko-ostoksista

6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38

39